Over Karina

Het is mijn missie om vrouwen succesvoller en gelukkiger te maken door hun zelfvertrouwen te versterken.

No guts, no glory. Maar voor moed is zelfvertrouwen nodig. Veel mensen bereiken hun potentieel niet omdat ze niet durven door te pakken. Hoe zou het voor jou zijn, als je je niet laat beperken door je zelfvertrouwen? En dat jij je ‘goed genoeg’ voelt?

Hoe kan ik jou daarmee helpen?

Ik heb veel meegemaakt vroeger en deed vooral wat er van me verwacht werd, niet zozeer wat ik zelf echt wilde. Ik was heel onzeker, durfde veel dingen niet en vroeg mezelf vaak af wat anderen van mij dachten. Toen ik eenmaal de (onnodige) angsten losliet, begon mijn zelfvertrouwen stapje voor stapje te groeien. Daardoor durfde ik vaker uit mijn comfortzone te komen, waardoor ik steeds verder kon groeien. Hoe krachtiger ik mezelf voelde, hoe meer kansen ik kreeg (of pakte) en hoe makkelijker ik taken kon uitvoeren. Door mijn opleidingen, ervaring en intuïtie te combineren kan ik jou ook helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en gelukkiger te worden.

Mijn achtergrond

Ik vind het heerlijk om mensen te verbinden en te helpen hun potentieel te benutten. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt en was vaak ongemerkt bezig om anderen te coachen op zelfvertrouwen. Het is geweldig om te zien hoe mensen opbloeien en in hun kracht komen te staan als ze meer zelfvertrouwen krijgen.

Zelfvertrouwen is maakbaar

Meerdere keren heb ik mezelf uit mijn comfortzone gehaald: zo heb ik in 2003 mijn baan bij Unilever opgezegd, ben ik met mijn gezin naar Engeland verhuisd en ben ik weer gaan studeren. Later heb ik een goed betaalde baan opgezegd om ondernemer te worden en mijn eigen kledinglijn op te zetten. Mijn zelfvertrouwen bewoog in golven. Op en af. In sommige levensfasen en situaties was het fragiel en breekbaar, en op andere momenten stond ik sterk. Ik merkte hoe maakbaar zelfvertrouwen eigenlijk is. Hoe op fragiele momenten iemand anders met een laag zelfvertrouwen je onzekerheid weer bij je kan aanwakkeren. Maar ook hoe je met consistent werken kunt staan als een huis.

Niet alles wat ik deed was even succesvol, maar wat heb ik er veel van geleerd! Juist door dingen te doen die ik heel spannend en eng vond, is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik ben minder streng en liever voor mezelf geworden. Ik accepteer mezelf met al mijn goede en minder goede kanten. Het is prima zo! En hoe fijn is het, om dat samen met jou te delen en jou te leren hoe dit jij dit ook kunt bereiken om blijvend resultaat te behalen.

Continu groeien

Zelf ben ik continu bezig om te groeien. Ik ben altijd aan het leren en lees veel boeken, omdat ik heerlijk vind om mezelf steeds verder te mogen ontwikkelen. Onderstaand een overzicht van diverse opleidingen/cursussen/workshops die ik gevolgd heb:

Opleidingen:

Heartmath basis opleiding – Heartmath Institute

Gecertificeerde Hartbrein coherentie coaching opleiding – Hartfocus

The Art and Science of Coaching, Impacting Leaders – Michael Neill/Mindvalley

The Science of Well-Being – Yale university

Nieuwe Manager – Tack International

Coachingvaardigheden – Tack International

Seminars/workshops:

Unleash the Power Within – Tony Robbins

Business & Social Media Masterclass John Lee – Succesgids

Human by Design, the power to thrive in life’s extremes – Gregg Braden

Becoming Supernatural – Dr. Joe Dispenza

Versterk je persoonlijke kracht – Innerland

Van Inzicht naar Uitzicht – Vorst – Impuls

Quests:

The Longevity Blueprint– Ben Greenfield/Mindvalley

Unlocking Transcendence – Jeffrey Allen/Mindvalley

Sugarfree in 7 days – Eric Edmeades/Mindvalley

In alle (levens)lessen die ik heb mogen leren, zijn de belangrijkste toch wel dat hoe dichter je bij jezelf blijft hoe krachtiger je staat. En dat is precies wat ik andere vrouwen wil meegeven. Ik laat je herontdekken hoe het is om in contact te staan met jezelf. Hoe het voelt om vanuit volledig vertrouwen te kunnen leven, en vanuit daar te gaan ontdekken wat er dan allemaal mogelijk is.

Want één ding is zeker: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat klanten over mij zeggen

“Jouw toegevoegde waarde zit in de unieke combi zit tussen enerzijds heel veel zakelijke savyness en een hele vrouwelijke zachte kant, zonder dat het ooit zweverig wordt. Je durft de juiste vragen te stellen en door te vragen als je voelt dat er een diepere onuitgesproken laag zit. Je kijkt met compassie en openheid naar mensen en hebt een unieke hele bijzondere uitstraling.”

Chris

“Tijdens de coachingsessies gaf ik aan ooit ‘zakenvrouw van..’ te willen worden. Jij geloofde erin en gaf me zelfvertrouwen. En kijk nu!”

Christa

Laat mij je helpen jouw zelfvertrouwen te vergroten.

nl_NLNederlands
Scroll naar top