Over Karina

Het is mijn missie om mensen en organisaties succesvoller en gelukkiger te maken.

No guts, no glory. Maar voor moed is zelfvertrouwen nodig. Veel mensen bereiken hun potentieel niet omdat ze niet durven door te pakken. Hoe zou het voor jou zijn, als je je niet laat beperken door je overtuigingen en patronen? En dat jij je ‘goed genoeg’ voelt?

Hoe kan ik jou daarmee helpen?

Vroeger heb ik veel meegemaakt, deed vooral wat er van me verwacht werd en niet wat ik zelf echt wilde. Ik was heel onzeker, durfde veel dingen niet en vroeg mezelf vaak af wat anderen van mij dachten. Toen ik eenmaal die (onnodige) angsten losliet, begon mijn zelfvertrouwen stapje voor stapje te groeien. En durfde ik vaker uit mijn comfortzone te komen, waardoor ik steeds verder kon groeien. Hoe krachtiger ik mezelf voelde, des te meer kansen ik kreeg (en pakte) en des te makkelijker ik taken kon uitvoeren. Door het combineren van mijn opleidingen, ervaring en intuïtie kan ik jou en organisaties helpen om gelukkiger (en daardoor succesvoller) te worden.  

Mijn achtergrond

Het geeft me een fijn gevoel om mensen te verbinden en te helpen hun potentieel te benutten. Jarenlang heb ik bij diverse multinationals gewerkt o.a. aan het optimaliseren van processen en vaak was ik ongemerkt bezig anderen te coachen. Het is geweldig om te zien hoe mensen opbloeien en in hun kracht komen te staan als ze meer zelfliefde en daardoor ook meer werkgeluk ervaren. 

Zelfliefde

Meerdere keren heb ik mezelf uit mijn comfortzone gehaald. Zo heb ik in 2003 mijn baan bij Unilever opgezegd, ben ik met mijn gezin naar Engeland verhuisd en ben ik weer gaan studeren. Later heb ik een goed betaalde baan opgezegd om ondernemer te worden en mijn eigen kledinglijn op te zetten. Mijn zelfvertrouwen bewoog in golven. Op en af. In sommige levensfasen en situaties was het fragiel en breekbaar, en op andere momenten stond ik sterk. Ik merkte hoe maakbaar zelfvertrouwen eigenlijk is. Hoe – op fragiele momenten – iemand anders, met een laag zelfvertrouwen, jouw onzekerheid weer bij je kan aanwakkeren. Maar ook hoe je met consistent werken,  kunt staan als een huis.  

Niet alles wat ik deed was even succesvol; en wat heb ik daar veel van geleerd! Juist door dingen te doen die ik heel spannend en eng vond, is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik ben minder streng en liever voor mezelf geworden; en accepteer mezelf met al mijn goede en minder goede kanten. Van onzekerheid, naar zelfvertrouwen en uiteindelijk naar zelfliefde.

Continu groeien

Zelf ben ik continu bezig met groeien. Altijd aan het leren en ik lees veel boeken, omdat ik het heerlijk vind om mezelf steeds verder te mogen ontwikkelen. Onderstaand een overzicht van diverse opleidingen/cursussen/workshops die ik gevolgd heb:

Opleidingen:

 

Positive Intelligence Coach – Shirzad Chamine MBA  

Organisational Happiness MBA – University Lisbon/Happiness Business School 

Chief Happiness Officer – Happiness Business School

Happiness Coach – Happiitude

Energy Codes 1 – 4  – Morter Institute

Energy Codes facilitator – Morter Institute 

Heartmath basis opleiding – Heartmath Institute

Gecertificeerde Hartbrein coherentie coaching opleiding – Hartfocus

The Art and Science of Coaching, Impacting Leaders – Michael Neill/Mindvalley

The Science of Well-Being – Yale university

Nieuwe Manager – Tack International

Coachingvaardigheden – Tack International

Seminars/workshops:

Unleash the Power Within – Tony Robbins

Business & Social Media Masterclass John Lee – Succesgids

Human by Design, the power to thrive in life’s extremes – Gregg Braden

Becoming Supernatural – Dr. Joe Dispenza

Versterk je persoonlijke kracht – Innerland

Van Inzicht naar Uitzicht – Vorst – Impuls

Quests:

Lifebook – Jon and Missy Butcher 
 

The Longevity Blueprint– Ben Greenfield/Mindvalley

Unlocking Transcendence – Jeffrey Allen/Mindvalley

Sugarfree in 7 days – Eric Edmeades/Mindvalley

Van alle (levens)lessen die ik heb mogen leren, is het belangrijkste toch wel: hoe dichter je bij jezelf blijft hoe krachtiger je staat.  Ik laat je herontdekken hoe het is om in contact te staan met jezelf. Hoe het voelt om vanuit volledig vertrouwen te kunnen leven, en vanuit daar te gaan ontdekken wat er dan allemaal mogelijk is.

Want één ding is zeker: de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wat klanten over mij zeggen

“Jouw toegevoegde waarde zit in de unieke combi zit tussen enerzijds heel veel zakelijke savyness en een hele vrouwelijke zachte kant, zonder dat het ooit zweverig wordt. Je durft de juiste vragen te stellen en door te vragen als je voelt dat er een diepere onuitgesproken laag zit. Je kijkt met compassie en openheid naar mensen en hebt een unieke hele bijzondere uitstraling.”

Chris

“Tijdens de coachingsessies gaf ik aan ooit ‘zakenvrouw van..’ te willen worden. Jij geloofde erin en gaf me zelfvertrouwen. En kijk nu!”

Christa

Laat mij je helpen jouw zelfvertrouwen te vergroten.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven