Energy Codes

Blijvende veranderingen

Ben jij er klaar voor om blijvende veranderingen in je leven te maken? Dan is deze methode voor jou!

Door de Energy Codes breng je je lichaam, brein en geest weer met elkaar in verbinding. Heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je teveel in je hoofd zit en de molen niet kan stoppen, dan kan je met de Energy Codes meer ontspannen en leer je beter te ‘voelen in je lichaam’ met als gevolg, dat je rustiger wordt en beter kunt presteren.

Deze methode, opgezet door Dr. Sue Morter, legt een brug tussen oude geneeswijzen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierdoor zijn al duizenden mensen uit de hele wereld in staat gesteld om te genezen van pijn, ziekte, vermoeidheid, angsten en depressies.

Energy Codes logo

Hoe werkt het?

Het programma is gebaseerd op het zelf-helend vermogen van de mens en brengt verschillende aspecten samen. Door middel van o.a. ademhalingsoefeningen, bepaalde yoga houdingen, meditaties en de BEST methode geeft de Energy Codes diepe inzichten in de wereld van wetenschap en spiritualiteit met als doel om te helpen onze ware ik te ontdekken.

Voor mij brengt deze methode allerlei methodes met elkaar in verbinding en stijgt het uit boven alle andere manieren van persoonlijke ontwikkeling.

Door middel van workshops of een-op-een coaching kan ik je begeleiden om met de Energy Codes aan de slag te gaan! Een waarschuwing: life will never the same again! Neem vrijblijvend contact met mij op als je hierover meer wilt weten.

Laat mij je helpen je beter te voelen in je lichaam.

nl_NLNederlands
Scroll naar boven